En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Kullanılacak kişi skorsı 100 kişiyi aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dünyaa essah açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya harbi açılmaktadır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası kuruluşlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette yangın kapısı 15 takım nazar boncuğu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Bunun muhtevain bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil mümkün.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak mecburiyet ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman Yangın Çıkış Kapısı ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en birebir hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk gibi vasati Yangın kapısı istanbul dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page